موضوعات وبسایت : برنامه نویسی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

بهترین اپلیکیشن های ایرانی

بهترین اپلیکیشن های ایرانی

نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 10 اسفند 1399 ساعت 22:38

جهت انجام پروژه های دانشجویی و یا تمرین‌های برنامه نویسی رشته کامپیوتر میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



چند سال پیش که استارتاپ‌های ایرانی هنوز قدرتمند نشده بودند و سرمایه‌گذاری زیادی برای توسعه اپلیکیشن‌های بومی انجام نمی‌شد، چاره‌ای به جز استفاده از اپلیکیشن‌های خارجی نداشتیم؛ اما حالا شرایط عوض شده و بخش زیادی از استفاده روزمره‌مان از گوشی‌های هوشمند به اپلیکیشن‌های ایرانی اختصاص دارد؛ چه برای رزرو تاکسی باشد، چه سفارش غذا و چه انجام کارهای مالی.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

موضوع رونق گرفتن اپلیکیشن‌های ایرانی باعث شد تا شاهد توسعه اپلیکیشن‌های بومی باکیفیتی باشیم که به‌راحتی می‌توانند با نسخه‌های خارجی رقابت کنند؛ حتی شاید از آن‌ها هم بهتر باشند. اما در سمت دیگر، روزانه تعداد زیادی اپلیکیشن ایرانی هم عرضه می‌شود که اکثرشان کیفیت پایینی دارند.

به همین دلیل تصمیم گرفتیم تا در این مقاله بهترین اپلیکیشن‌های ایرانی ساخته‌شده تا به امروز را در رسته‌های مختلف معرفی کنیم. این فهرست با توجه به تعداد دانلود، نظرات کاربران و بررسی‌های زومیت تهیه شده است.


بهترین اپلیکیشن های ایرانی مالی و بانکی

یکی از پرکاربردترین موارد که البته انتخابی هم به‌جز استفاده از اپلیکیشن‌های ایرانی نداریم، مباحث مالی است. اپلیکیشن‌های ایرانی زیادی برای انجام کارهای مالی توسعه یافته‌اند، ولی در این میان، چندتایی وجود دارند که به‌واسطه تجربه خوبی که در اختیار کاربران قرار می‌دهند، محبوبیت بیشتری پیدا کرده‌اند و در فهرست پردانلودترین اپلیکیشن‌های ایرانی هم قرار گرفتند.

آپ (آسان پرداخت)

ap-asan-pardakht.jpg

آپ که طبق ادعای شرکت سازنده، پردانلودترین اپلیکیشن در حوزه پرداخت محسوب می‌شود، مجموعه کاملی از سرویس‌های پرداخت را در اختیارتان قرار می‌دهد. البته اکثر کاربران صرفا برای کارت به کارت کردن از این اپلیکیشن استفاده می‌کنند، ولی بد نیست بدانید که آپ امکانات جالب دیگری هم دارد که برای نمونه باید به خرید انواع بلیت قطار، اتوبوس و هواپیما، پرداخت قبوض مختلف و خرید شارژ سیم‌کارت اشاره کنیم. البته در کنار همه این خوبی‌ها باید به رابط کاربری قدیمی و نه‌چندان زیبای آپ هم اشاره کنیم که نیازی جدی به بازطراحی دارد.

google-play-store-download-button.png

همراه کارت

hamrah-card.jpg

همراه کارت یکی از رقیب‌های جدی آپ محسوب می‌شود که رابط کاربری زیباتر و کاربرپسندتری دارد، ولی امکانات کمتری را در مقایسه با آپ ارائه می‌دهد. همراه کارت امکان کارت به کارت را بین ۳۲ بانک و مؤسسه مالی فراهم می‌کند و امکانات جانبی دیگری مانند پرداخت قبوض و خرید شارژ را هم ارائه می‌دهد. مزیت دیگر همراه کارت به آپ، امنیت بیشتر همراه کارت به کمک قابلیت ورود به اپلیکیشن با اثرانگشت یا رمز ورود است.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

فانوس

fanoos-pfm.jpg

فانوس یکی از اپلیکیشن‌های پردانلود ایرانی برای مدیریت درآمد و هزینه‌ها محسوب می‌شود. با ثبت اطلاعات مالی خود در فانوس می‌توانید هزینه‌های اضافی را پیدا کنید و حتی هزینه‌های ماهیانه خود را با دیگران مقایسه کنید. به‌علاوه فانوس امکانات کاربردی دیگری هم مثل نوتیفیکیشن برای قسط‌ها و پرداخت‌ها، گزارش با فرمت اکسل و امکان تعریف رمز عبور برای ورود به اپلیکیشن ارائه می‌دهد.

google-play-store-download-button.png

قبضینو

ghabzino.jpg

قبضینو اپلیکیشنی سبک و کم‌حجم با رابط کاربری ساده است و همان‌طور که نامش هم نشان می‌دهد، برای پرداخت قبوض استفاده می‌شود. با قبضینو می‌توانید قبض‌ها و جریمه‌های خود را پرداخت کنید. در ضمن می‌توانید قبض‌های خود را ذخیره کنید تا هرماه نیازی به واردکردن مجدد اطلاعاتتان نباشد. البته این کار را اپلیکیشن‌های دیگری مثل آپ و همراه کارت هم انجام می‌دهند، ولی اگر نیازی به امکانات اضافی این دو اپلیکیشن ندارید، می‌توانید قبضینو را با حجمی کمتر از ۴ مگابایت (برای اندروید) دانلود و استفاده کنید.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png


بهترین اپلیکیشن‌های ایرانی خرید و فروش کالا و خدمات

با همه‌گیری ویروس کرونا، بهتر است که کالاها و خدمات موردنیازمان را از طریق سرویس‌های آنلاین تهیه کنیم. خوشبختانه دیگر در این حوزه به سطحی رسیده‌ایم که هیچ نیازی به خروج از منزل نداریم و می‌توانیم هر کالا و سرویسی را با ثبت سفارش در اپلیکیشن مربوطه تهیه کنیم.

دیجی‌کالا

best-iranian-applications-digikala.jpeg

دیجی‌کالا نیازی به معرفی ندارد و اپلیکیشن این فروشگاه اینترنتی اینترنتی هم، همه امکانات وب‌سایت آن را در اختیارتان قرار می‌دهد. اپلیکیشن دیجی‌کالا یکی از خوش‌ساخت‌ترین اپلیکیشن‌های ایرانی محسوب می‌شود. به‌علاوه یک سری مزیت در مقایسه با وب‌سایت دیجی‌کالا هم دارد که برای نمونه می‌توانیم به پیشنهادهای شگفت‌انگیز مخصوص کاربران اپلیکیشن اشاره کنیم.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

اسنپ فود

best-iranian-applications-snappfood.jpg

با تعطیل شدن دیگر سرویس‌های سفارش غذا، اسنپ فود به‌عنوان تنها سرویس باقی‌مانده، کاربران بیشتری در مقایسه با گذشته پیدا کرد. این موضوع سبب شد که اپلیکیشن اسنپ فود هم جزو پردانلودترین اپلیکیشن‌های ایرانی قرار بگیرد. البته خود اپلیکیشن اسنپ فود هم به لطف رابط کاربری ساده و عملکرد روان، جزو اپلیکیشن‌های برتر ایرانی به‌حساب می‌آید؛ البته هنوز فاصله زیادی با اپلیکیشنی عالی و بی‌نقص دارد.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

دیوار

best-iranian-applications-divar.jpg

وب‌سایت دیوار مدت زیادی است که به‌عنوان یکی از برترین پلتفرم‌های خریدوفروش کالای دست‌دوم در ایران فعالیت می‌کند و اپلیکیشن این وب‌سایت هم، همه امکانات دیوار به گوشی‌تان می‌آورد؛ بنابراین تعجبی ندارد که جزو پردانلودترین اپلیکیشن‌های ایرانی قرار گرفته باشد.

google-play-store-download-button.png

آچاره

best-iranian-applications-achareh.jpg

اپلیکیشن‌های زیادی برای خدمات منزل وجود دارد، ولی آچاره به‌عنوان یکی از بازیگرهای اصلی این حوزه، اپلیکیشن خوش‌ساخت و سبکی دارد که اتفاقا دو سال متوالی به‌عنوان اپلیکیشن برگزیده خدمت‌رسانی انتخاب شد. در اپلیکیشن آچاره سرویس موردنظرتان را انتخاب می‌کنید تا فهرستی از متخصصان آن حوزه به شما نشان داده شود؛ سپس می‌توانید با توجه به امتیاز و نظرات کاربران قبلی، متخصص موردنظرتان را انتخاب کنید.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

فیدیبو / طاقچه / نوار

best-iranian-applications-fidibo.jpg

برای خرید کتاب صوتی و کتاب الکترونیک اپلیکیشن‌های زیادی وجود دارد که اکثرشان هم عملکرد کم‌وبیش یکسانی دارند. البته آرشیو آن‌ها با هم فرق دارد و اگر به‌دنبال کتاب صوتی یا کتاب الکترونیک خاصی می‌گردید، احتمالا باید در دو سه اپلیکیشن جست‌وجو کنید. سه اپلیکیشن فیدیبو، طاقچه و نوار جزو پردانلودترین و محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های این حوزه محسوب می‌شوند؛ البته اپلیکیشن نوار فقط در حوزه کتاب صوتی و پادکست فعالیت می‌کند.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png


بهترین اپلیکیشن های ایرانی حمل‌ونقل و سفر

اپلیکیشن‌های ایرانی مخصوص سفر وجودشان روی هر گوشی هوشمندی ضروری است. مهم نیست که به قرار کاری می‌رویم، یا دانشگاه یا حتی به شهرهای شمالی کشور سفر می‌کنیم؛ تعدادی از این اپلیکیشن‌ها را باید همیشه روی گوشی خود نصب داشته باشید. در نظر داشته باشید که به جز بحث مسیریابی، برای سایر موارد مربوط به حمل‌ونقل و سفر، چاره‌ای به جز استفاده از اپلیکیشن‌های ایرانی ندارید. 

اسنپ / تپسی

best-iranian-applications-snapp-1.jpg

شاید بتوانیم اسنپ و تپسی را پرکاربردترین اپلیکیشن‌های ایرانی بدانیم؛ البته به‌شرطی که خودروی شخصی نداشته باشید. به‌جز اسنپ و تپسی فقط تعداد انگشت‌شماری اپلیکیشن تاکسی اینترنتی وجود دارد که هیچ‌کدامشان هم نتوانستند به موفقیت این دو دست پیدا کنند. هر دو اپلیکیشن عملکرد کم‌وبیش یکسانی دارند و امکانات مشابهی را در اختیارتان قرار می‌دهند. فارغ از هزینه سفرها و کیفیت خدمات و صرفا از دید کیفیت اپلیکیشن، هر دو شرکت اپلیکیشن‌های خوبی دارند که به‌راحتی روی گوشی‌های مختلف اجرا می‌شود. خوشبختانه هم اسنپ و هم تپسی به‌روزرسانی‌های زیادی را برای اپلیکیشن‌های خود منتشر می‌کنند که سرویس‌های جدیدی را به لیست خدمات آن‌ها اضافه می‌کند. البته اپلیکیشن اسنپ یک «سوپر اپ» محسوب می‌شود که امکان استفاده از دیگر سرویس‌های مجموعه اسنپ مثل سفارش غذا و رزرو هتل را هم فراهم می‌کند.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

مترو تهران

best-iranian-applications-tehran-metro.jpg

اگر از مترو استفاده می‌کنید، اپلیکیشن رسمی مترو تهران را حتما نصب کنید. این اپلیکیشن بانک کامل اطلاعات متروی تهران محسوب می‌شود که اطلاعات مهمی مانند نقشه مترو تهران، ایستگاه‌ها و از همه مهم‌تر، مسیریابی با مترو را در اختیارتان قرار می‌دهد.

google-play-store-download-button.png

نشان

best-iranian-applications-neshan.jpg

جایگزین‌های بومی زیادی تا به امروز برای اپلیکیشن Waze ساخته شده‌اند، ولی نشان را می‌توان نزدیک‌ترین اپ ایرانی به Waze دانست. البته باید این را بدانید که هنوز واقعا هیچ‌کدام از اپلیکیشن‌های مسیریابی بومی نتوانسته‌اند به کیفیت Waze برسند، ولی با توجه به محدودیت‌های استفاده از Waze در ایران، نشان جایگزین مناسبی برای آن محسوب می‌شود.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

بلد

best-iranian-application-balad.jpg

به‌جز نشان، بلد هم یکی دیگر از اپلیکیشن‌هایی است که تلاش می‌کند تا جایگزین Waze در گوشی‌های مردم ایران شود. صرف‌نظر از اینکه مثل نشان، بلد هم هنوز فاصله زیادی دارد تا با عملکرد Waze رقابت کند، ولی این اپلیکیشن امکانات جالبی دارد که برای نمونه می‌توانیم به مدیریت طرح ترافیک، دستیار صوتی با لهجه‌های مختلف ایرانی و مسیریابی با وسایل حمل‌ونقل عمومی اشاره کنیم. به‌علاوه، بلد می‌تواند وضعیت شیوع کرونا در شهرهای مختلف و محل پمپ‌های بنزین، دفاتر پیشخوان، بیمارستان‌ها، رستوران‌ها و شعب بانک‌های مختلف را به شما نشان دهد.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

علی بابا

best-iranian-applications-alibaba.jpg

اگر قصد سفر دارید، برای خرید بلیت هواپیما، قطار یا اتوبوس از اپلیکیشن علی بابا استفاده کنید. طبق ادعای شرکت علی بابا، این اپلیکیشن امکان تهیه بلیت را برای ۱۰۰ درصد پروازها، قطارها و اتوبوس‌ها به همراه پشتیبانی ۲۴ ساعته ارائه می‌کند. از نظر طراحی و رابط کاربری هم، اپلیکیشن علی بابا امتیاز خوبی دریافت می‌کند. در کنار این موارد، با اپلیکیشن علی بابا می‌توانید انواع هتل‌های ایرانی و خارجی و همچنین تورهای مسافرتی را هم رزرو کنید.

google-play-store-download-button.png

دانرو

best-iranian-applications-dunro.jpg

اکثر اپلیکیشن‌های ایرانی، بازسازی اپلیکیشن‌های مطرح خارجی هستند و این موضوع در مورد دانرو هم صادق است. دانرو را می‌توان Foursquare ایرانی نامید؛ اپلیکیشنی که مکان‌های اطرافتان مانند کافه‌ها، رستوران‌ها، فروشگاه‌ها و مطب‌های دکتر را با آدرس و نظرات مشتریانی که آنجا بوده‌اند در اختیارتان قرار می‌دهد.

google-play-store-download-button.png

آی بنزین

best-iranian-applications-ibenzin.jpg

آی بنزین شبیه به دانرو است؛ با این تفاوت که پمب بنزین‌های اطرافتان را نشان می‌دهد. آی بنزین فهرستی از پمب بنزین‌های اطرافتان را به ترتیب نزدیک بودن در اختیارتان می‌گذارد و با انتخاب هر کدام، قابلیت مسیریابی اپلیکیشن فعال شده و شما را از نزدیک‌ترین مسیر به آن هدایت می‌کند. البته رابط کاربری این اپلیکیشن نیاز به یک بازطراحی اساسی دارد.

google-play-store-download-button.png


بهترین اپلیکیشن‌های ایرانی سرگرمی و آموزشی

اگر بازی‌های ایرانی را کنار بگذاریم، اپلیکیشن‌های ایرانی کمی در حوزه سرگرمی وجود دارند که واقعا ارزش دانلود کردن داشته باشند. سهم زیادی از بخش سرگرمی در اختیار سرویس‌های VOD و استریم فیلم و سریال قرار دارد؛ بنابراین در این بخش، فهرست کوتاهی داریم که به دو بازیگر اصلی بازار سرویس‌های VOD ایران محدود می‌شود. اما در سمت دیگر، از نظر اپلیکیشن‌های آموزشی، تنوع زیاد و اپلیکیشن‌های خوبی وجود دارد که درادامه به محبوب‌ترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

فیلیمو / نماوا

best-iranian-applications-namava.jpg

تقریبا از هر پنج بیلبورد سطح شهر، چهارتای آن‌ها به نماوا یا فیلیمو اختصاص دارد. این دو که پرمخاطب‌ترین سرویس‌های پخش فیلم و سریال در ایران محسوب می‌شوند، اپلیکیشن‌های خیلی خوبی هم دارند. نسخه مخصوص «اندروید تیوی» اپلیکیشن‌های فیلیمو و نماوا برای تلویزیون‌های هوشمند طراحی شده و حتی از نسخه اندرویدی آن‌ها هم بهتر است؛ به‌طوری‌که به‌راحتی می‌توانید با دکمه‌های کنترل فیلم یا سریال موردنظرتان را پیدا و تماشا کنید.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

آشپزی با سرآشپز پاپیون

best-iranian-applications-sarashpazpapion.jpg

آشپزی با سرآشپز پاپیون پردانلودترین اپلیکیشن ایرانی در حوزه آموزش آشپزی است که دستور پخت بیش از ۵۰۰۰ غذای ایرانی و خارجی را ارائه می‌دهد. یکی از مزیت‌های اصلی این اپلیکیشن، حجم کم و سبک بودن آن است که اجرای آن را روی گوشی ضعیف و اقتصادی فراهم می‌کند. نکته جالب در مورد این اپلیکیشن، مشارکت کاربران آن محسوب می‌شود؛ بدین‌صورت که می‌توانید از مراحل تهیه و غذای خود عکس بگیرید و آن‌ها را ارسال کنید که در صورت تأیید در صفحه مربوط به غذای مربوطه نمایش داده می‌شود.

google-play-store-download-button.png

بلبل

best-iranian-applications-bolbol.jpg

اپلیکیشن بلبل که قبلا با نام «هلو» منتشر می‌شد، یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های ایرانی محسوب می‌شود که یادگیری بیش از ۲۱ زبان مختلف را در قالب یک بازی آموزش می‌دهد. این اپلیکیشن طوری طراحی شده که هم مهارت‌های دیداری را بهبود می‌بخشد، هم مهارت‌های نوشتاری و هم مهارت‌های شنیداری.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png


بهترین اپلیکیشن‌های ایرانی سلامت و پزشکی

بخش سلامت و پزشکی جزو آن بخش‌هایی است که اپلیکیشن‌های ایرانی کاربردی و باکیفیتی دارد؛ چه برای رزرو وقت دکتر باشد، چه رژیم گرفتن و چه صرفا برای کسب اطلاعات در مورد داروها و موارد مختلف پزشکی.

دکتر ساینا

best-iranian-applications-drsaina.jpg

دکتر ساینا یکی از کامل‌ترین اپلیکیشن‌های حوزه سلامت و پزشکی محسوب می‌شود که امکانات زیادی را در قالب اپلیکیشنی سبک ارائه می‌دهد. دکتر ساینا دو قابلیت اصلی مشاوره آنلاین و رزرو وقت دکتر را در همه تخصص‌ها ارائه می‌دهد. در کنار این دو، بانک اطلاعات کاملی هم از داروها و بیماری‌های مختلف هم در اختیارتان قرار می‌دهد.

google-play-store-download-button.png

پذیرش۲۴

best-iranian-applications-paziresh24.jpg

پذیرش۲۴ همان‌طور که نامش نشان می‌دهد، اپلیکیشنی برای نوبت‌گیری دکتر است. در پذیرش۲۴ صرفا با جستجوی نام پزشک یا بیمارستان یا حتی تخصص موردنظرتان می‌توانید ساعات خالی نزدیک‌ترین پزشکان به موقعیت جغرافیایی خود را مشاهده کنید. بد نیست بدانید که پذیرش۲۴ بیش از ۵۰۰ هزار نصب فعال دارد و چندین جایزه در جشنواره‌های مختلف کسب کرده است.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png

کرفس

best-iranian-applications-karafs.jpg

حتی اگر از نظر جسمی در بهترین حالت ممکن به سر می‌برید، باز هم پیشنهاد می‌کنیم که کرفس را نصب کنید. کرفس محبوب‌ترین اپلیکیشن ایرانی برای رژیم غذایی محسوب می‌شود که تا به امروز توانسته جوایز زیادی در جشنواره‌های ایرانی و حتی بین‌المللی کسب کند. کرفس کالری مصرفی موردنیازتان در هر روز را مشخص می‌کند و کمکتان می‌کند تا میزان کالری مصرفی روزانه خود را مدیریت کنید.

google-play-store-download-button.png

ماسک

best-iranian-applications-mask.jpg

ماسک علاوه بر چیزی که این روزها به‌صورت می‌زنیم، یکی از اپلیکیشن‌های پردانلود ایرانی محسوب می‌شود. ماسک که توسط جمعی از دانش‌آموختگان دانشگاه صنعتی شریف توسعه یافته، مناطق پرخطر را از نظر شیوع کرونا روی نقشه نشان می‌دهد. همچنین این اپلیکیشن اطلاعات مفیدی را در زمینه مقابله و جلوگیری از شیوع بیشتر کرونا ارائه می‌دهد.

google-play-store-download-button.png


بهترین اپلیکیشن‌های ایرانی کاربردی و ابزار

ابزارها و اپلیکیشن‌های کاربردی، بخشی جدانشدنی از گوشی‌های هوشمند محسوب می‌شوند. با اینکه معمولا ترجیح می‌دهیم از ابزارهای خارجی استفاده کنیم، اما نمونه‌های ایرانی خوبی هم توسعه داده شده که درادامه به چند مورد از محبوب‌ترین و پردانلودترین آن‌ها اشاره می‌کنیم.

متن یار

best-iranian-applications-matnyaar.jpg

متن یار یکی از ابزارهای پرکاربرد محسوب می‌شود که به کمک فناوری OCR می‌تواند مدارک را اسکن کرده و به فایل متنی قابل‌ویرایش تبدیل کند. با اینکه خود اپلیکیشن متن یار رایگان است، ولی برای استفاده از همه قابلیت‌های آن، باید پرداخت درون برنامه‌ای انجام دهید.

google-play-store-download-button.png

جعبه ابزار

best-iranian-applications-toolbox.jpg

اپلیکیشن جعبه ابزار که دو بار برنده برترین ابزار در جشنواره وب و موبایل شده، بیش از ۸۰ ابزار کاربردی را در خود جای داده است. از ابزارهای مالی و پرداختی گرفته تا ابزارهای مربوط به حمل‌ونقل و ابزارهای ساده‌تر مثل خط‌کش، قطب‌نما، ذره‌بین و چراغ‌قوه.

google-play-store-download-button.png

ایرانسل من / همراه من (مدیریت سیم‌کارت)

best-iranian-applications-myirancell2.jpg

چه از سیم‌کارت‌های ایرانسل استفاده کنید، چه همراه اول، باید اپلیکیشن مربوط به اپراتور خود را روی گوشی‌تان نصب کنید. اپلیکیشن‌های ایرانسل من و همراه من نیازی به معرفی ندارند و برای مدیریت شارژ، بسته‌های اینترنتی و سایر بخش‌های سیم‌کارت دو اپراتور بزرگ ایران استفاده می‌شوند.

google-play-store-download-button.png

apple-appstore-download-button.png


‌بهترین اپلیکیشن‌های ایرانی مذهبی

فهرست بهترین اپلیکیشن های ایرانی بدون وجود رسته مذهبی کامل نخواهد بود. امروزه برای هر نیازی، اپلیکیشن خاصی وجود دارد و موارد مذهبی هم از این قاعده مستثنا نیست. در این بخش، فقط یک اپلیکیشن را معرفی می‌کنیم؛ چراکه همین یک اپلیکیشن به‌قدری کاربردی و کامل است که همه مسائل مذهبی را پوشش می‌دهد.

باد صبا

best-iranian-applications-badesaba2.jpg

باد صبا با ۹ میلیون کاربر فعال، نه‌تنها محبوب‌ترین اپلیکیشن مذهبی ایرانی محسوب می‌شود، بلکه به‌طورکلی یکی از محبوب‌ترین اپلیکیشن‌های ایرانی در همه رسته‌ها به‌حساب می‌آید. باد صبا کاملا رایگان است و امکانات زیادی را در اختیارتان قرار می‌دهد که برای نمونه می‌توانیم به تقویم با نمایش وقایع مذهبی، قبله‌نما، رکعت‌شمار و ارائه اوقات شرعی مربوط به بیش از ۱۶۰۰ شهر جهان اشاره کنیم.

google-play-store-download-button.png


شما کاربران زومیت از کدام اپلیکیشن‌های ایرانی استفاده می‌کنید؟ به نظر شما جای چه اپلیکیشن‌هایی در این لیست خالی است؟

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: www.zoomit.ir



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر