موضوعات وبسایت : برنامه نویسی
سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

بازار کار برنامه نویسی سی شارپ

بازار کار برنامه نویسی سی شارپ

نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 09 اسفند 1399 ساعت 00:33

جهت انجام پروژه های دانشجویی و یا تمرین‌های برنامه نویسی رشته کامپیوتر میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



آینده زبان برنامه نویسی C#

زبان C# ترکیبی از دو زبان C و C++ است که توسط شرکت مایکروسافت برای رقابت با زبان برنامه نویسی جاوا توسعه داده شده است. زبان C# جزو زبان‌های برنامه نویسی شی‌گرا بوده که با سرویس وب XML و پلتفرم .NET می توان برنامه‌های تحت وب را توسعه داد. در ادامه قصد داریم اطلاعات در مورد بازار کار سی شارپ به شما بدهیم.

سوالات امتحان آیین نامه رانندگی

زبان C# یکی از محبوبترین زبان‌های برنامه نویسی بوده که از آن جهت تولید برنامه‌های ویندوز، وب و موبایل استفاده می‌شود. برای توسعه برنامه‌های ویندوز از طریق زبان C# می‌توانید از پلتفرم های WinForms، WPF و UWP کمک بگیرید. ASP .NET MVC و ASP .NET Core دو تکنولوژی برای طراحی برنامه‌های تحت وب مدرن هستند. همچنین با استفاده از پلتفرم‌های Xamarin و UWP می‌توان برای اندروید، iOS و ویندوزفون‌ها برنامه ایجاد کرد.

نرم افزار ویژال استودیو یکی از ابزارهای اصلی توسعه اپلیکیشن های تحت وب با استفاده از زبان C#

امروزه زبان C# بسیار پیشرفته شده و می توان با آن در هر زمینه‌ای از جمله علم داده‌ها، هوش مصنوعی، یادگیری ماشین و فضای ابری برنامه نوشت.
این زبان برای اولین بار در سال 2000 منتشر شد و تا به امروز توسعه آن ادامه داشته است.

هر سال قابلیت‌های جدیدی به این زبان اضافه شده و اصلاحات زیادی در آن صورت می‌گیرد. در سال های اخیر توجه و تمرکز توسعه‌دهندگان این زبان، بر روی نوشتن کد های صحیح بوده است.

در نتیجه برنامه نویس می توان با آزادی کد های بیشتری بنویسد که این عامل اصلی کاربردی تر شدن این زبان می باشد.

دلایل اصلی افزایش محبوبیت زبان سی شارپ

در واقع زمانی که مایکروسافت تصمیم گرفت تا زبان C# را توسعه دهد، سه هدف اصلی داشت. اهداف مایکروسافت این بود که برنامه ای ساده، متناسب با نیازهای روز و شی گرا تولید کند.

علاوه بر این مایکروسافت می خواست برنامه ای کاملا انعطاف پذیر، قدرتمند و ماژولار تولید کند که با تایپ حداقل کاراکتر بتوان برنامه مورد نظر را نوشت. این امر باعث شد تا در نهایت این زبان برنامه نویسی به محبوبیت زیادی دست پیدا کند.

working-conditions-csharp-programming-1.jpg

سادگی سی شارپ

زبان برنامه نویسی C# ساده است زیرا برخی از پیچیدگی‌ها و حفره‌های موجود در زبان های برنامه نویسی جاوا و سی پلاس پلاس را از بین برده است. از این بین می توان به از حذف ماکروها، تمپلیت‌ها و ارث‌بری‌های چند گانه اشاره کرد. علاوه بر این در زبان سی پلاس پلاس قسمت هایی وجود دارد که یاد گیرنده را به شدت سردرگم می کند.

اگر برای شروع یادگیری زبان های برنامه نویسی، قصد دارید وارد بازار کار سی شارپ شوید، نگران هیچ چیز نباشید. برخی مباحث به قدری آسان هستند که برای یادگیری آنها اصلا زمانی صرف نخواهید کرد.

برای آن دسته از افرادی که با زبان C و C++ یا جاوا آشنایی دارند، یادگیری این زبان بسیار ساده است. اغلب توابع و عملگرها مستقیما از زبان های C و C++ اقتباس شده است.

آنچه که زبان C# را به یک زبان مدرن تبدیل کرده است، مدیریت استثناء، بازیافت حافظه و امنیت کدها می‌باشد.

کپسوله‌‌ سازی

اهداف اصلی ایجاد زبان‌های شی‌گرا، پشتیبانی از کپسوله سازی، ارث‌بری و چند‌ریختی است. تمامی این موارد در زبان سی شارپ پشتیبانی می شود. کپسوله‌سازی به قرار دادن یک تابع در یک بسته گفته می شود. ارث‌‎بری روشی ساخت‌یافته برای گسترش کد و توابع آن به برنامه‌های جدید و بسته های جدید می باشد. چند ریختی به توانایی انطباق برنامه با شرایط گفته می‌شود.

کاربرد زبان برنامه نویسی سی شارپ

موتور بازی محبوب یونیتی با کمک زبان C# توسعه یافته است. تقریبا 33% از بازیهای محبوب با استفاده از این موتور بازی ساخته شده و بیش از 500 میلیون گیمر فعال با این بازی ها زمان خود را سپری می کنند. این اپلیکیشن ها علاوه بر ساخت بازی های سنتی، در طراحی و توسعه بازی های واقعیت مجازی نیز بکار برده می شود.

ASP.NET فریم ورکی است که مایکروسافت جهت طراحی و ساخت برنامه‌های تحت وب و سمت سرور توسعه داده است. با این فریم ورک می‌توان وب سایت های پویا طراحی کرد. ASP.NET از C# استفاده می‌کند به این معنی که این زبان برنامه نویسی جهت ایجاد وب سایت، خدمات اینترنتی و اپلیکیشن‌های تحت وب به‌کار‌ برده می‌شود.

آشنایی با آینده زبان C# و بازار کار سی شارپ

انتخاب یک زبان برنامه نویسی، به خصوص برای تازه کاران، کار بسیار سختی است. اگر توسعه‌دهنده باشید که پروژه‌هایی که در پیش رو دارید، زبان برنامه نویسی بعدی شما برای یادگیری را مشخص می‌کنند.

اما اگر مبتدی باشید این انتخاب باید دقت بالا انجام بگیرد. برخی افراد به دنبال پیدا کردن بهترین زبان برنامه نویسی، جستجو‌هایی کرده اند و در نتیجه شاهد بوده اند که برخی افراد یک زبان را بسیار آینده دار دانسته و برخی دیگر همان زبان برنامه نویسی را بدون آینده و محکوم به مرگ دانسته اند. باید دقت داشته باشید که اغلب بلاگر ها و افرادی که در فضای مجازی در مورد زبان های برنامه نویسی نظرات خود را منتشر می کنند به دنبال تجربیات جدید هستند.

working-conditions-csharp-programming-3.jpg

به عبارت دیگر این افراد بیشتر از اینکه به دنبال کسب مهارت در یک یا چند زبان برنامه نویسی باشند، هر زبان برنامه نویسی جدیدی که به بازار عرضه می شود را یاد گرفته، آن را تست کرده و در صورت مشاهده هرگونه نقصی آن را بد و بدون آینده تلقی می کنند. برخی دیگر افرادی هستند که برای جلب توجه چنین مطالبی را منتشر می کنند و نوشته های آنها به هیچ عنوان پشتوانه علمی ندارد.

بازار کار سی شارپ

آنچه که در مورد آینده سی شارپ اهمیت دارد این است که بدانید مایکروسافت این زبان و فریم ورک .NET را به هدف توسعه برنامه های مورد نیاز شرکت های بزرگ طراحی کرده است. شرکت های بزرگ، بانک ها، شرکت های هواپیمایی، تیم های ورزشی و شرکت های ساختمانی، همگی برای توسعه برنامه های خود از سی شارپ و .NET استفاده می کنند.

حال سوال اینجاست که چرا این قبیل افراد در مورد نکات مثبت و کاربردهای این زبان مطلبی منتشر نمی‌کنند؟ به این علت که این شرکت‌ها آنقدر مشغول توسعه نرم افزارهای جدید یا اصلاح ایرادات نسخه‌های قبلی هستند که زمانی برای انتشار چنین مطالبی ندارد. انتخاب زبان سی شارپ توسط این شرکت‌ها اتفاقی نبوده است.

میزان درآمد برنامه نویس سی شارپ

گزارشی در سال 2002 از روزنامه نیویورک تایمز منتشر گردیده که در آن گفته شده شرکت مایکروسافت پس از صرف دو میلیون دلار هزینه و 5 میلیون ساعت کار بی وقفه، توانسته این زبان برنامه نویسی را در اختیار توسعه دهندگان قرار دهد. باید به این نکته توجه داشته باشید که شرکت مایکروسافت هرگز اجازه نخواهد داد که این زبان با توجه به هزینه تولید بالای آن، منسوخ شود.

برای اثبات این مسئله به تحقیقاتی که در مورد وضعیت و بازار کار سی شارپ در خارج از کشور صورت گرفته اشاره می‌کنیم. در نتیجه این تحقیقات که در سال 2019 انجام گرفته مشخص شده دانشجویانی که در دوره تحصیل خود بر روی زبان سی شارپ تمرکز کرده‌اند، شانس بیشتری برای استخدام در شرکت ها داشته اند.

در واقع این تحقیقات نشان می دهد که شرکت های بزرگ خارجی برای توسعه نرم افزار‌های خود به نیروی کاری که در برنامه نویسی سی شارپ تخصص داشته باشد، نیاز دارند.

شرایط استخدام برنامه نویس سی شارپ

نیازی به گفتن نیست که برای استخدام در شرکت‌های ایرانی به عنوان یک توسعه‌دهنده، به طور حتم باید به زبان C# تسلط داشته باشید. اما این تنها شروع کار است. به عبارت دیگر یک توسعه دهنده علاوه بر آشنایی به زبان برنامه نویسی باید اطلاعات زیادی داشته و خود را با آن محدود نکند.

مهارت‌های دیگری که یک توسعه‌دهنده سی شارپ باید به آنها آشنایی داشته باشد عبارتند از تسلط به SQL Server، آشنایی به نحوه پیاده سازی الگوریتم‌های محاسباتی، آشنایی با پروتکل‌های شبکه، آشنایی با تکنولوژی‌های وب و ASP.NET، مسلط به برنامه نویسی به روش SOCKET، تسلط به Java script، CSS و Jquery و در نهایت یک رزومه کاری قابل قبول.

درآمد برنامه نویس C# و بازار کار سی شارپ

با توجه به اینکه در میزان حقوق برنامه نویسان عوامل متعددی از جمله میزان تحصیلات، میزان مهارت، میزان تجربه‌کاری و سابقه کار نقش دارند، بنابراین نمی توان مبلغ مشخصی را برای درآمد برنامه نویس سی شارپ در ایران، عنوان کرد.

آنچه که واضح است، افرادی که در شرکت‌های نرم افزاری استخدام می شوند حداقل دستمزد کارمندی را دریافت خواهند کرد و این حقوق می‌تواند با توجه به شرایط ذکر شده تا 10 میلیون نیز افزایش پیدا کند. اما به طور میانگین درآمد برنامه نویس C# بین 2 تا 5 میلیون می‌باشد.

working-conditions-csharp-programming-2-1024x560.jpg

بازار کار سی شارپ در ایران

با توجه به اینکه ایران جزو کشورهای در حال توسعه بوده و به مرور شرکت ها به سمت فروش اینترنتی و ارائه محصولات و خدمات اینترنتی گرایش پیدا می‌کنند، قطعا نیاز به برنامه نویس سی شارپ در ایران نیز افزایش خواهد یافت.

اما باید توجه داشت که این قبیل برنامه نویسان باید ماهر بوده و به ASP.NET و همچنین ASP.NET Core تسلط کافی داشته باشند. بنابراین اگر قصد یادگیری این زبان را دارید به هیچ وجه نگران منسوخ شدن و مرگ آن نباشید.

این زبان به طور کامل پشتیبانی شده و اکثر شرکت ها برای وب سایت ها و توسعه بازی ها و اپلیکیشن های موبایل (که صنعتی نو پا در ایران بوده و جای پیشرفت زیادی دارد) به دنبال برنامه نویس هستند. امیدواریم شما در آشنایی با بازار کارسی شارپ یاری رسانده باشیم.

5dfbeabe0658a-bpfull.jpg

چند سالی میشه که در زمینه سئو و دیجیتال مارکتینگ در حال فعالیت هستم. به موسیقی و فلسفه علاقه ی خاصی دارم و بیشتر زمان رو صرف مطالعه و نوازندگی می کنم.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟


منبع: maktabkhooneh.org



ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر