پروژه شهرسازی
نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 09 اسفند 1399 ساعت 20:54
جهت انجام پروژه های دانشجویی و یا تمرینهای برنامه نویسی رشته کامپیوتر میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید
@AlirezaSepand
تاریخ : 18 مهر 1393
عنوان مقاله: مبلمان شهری
قالب بندی: Word
قیمت : رایگان
شرح مختصر : در دوره ی معاصر مشکلات کلان شهرها فقط در ازدیاد جمعیت، ترافیک، گرانی، اقتصاد و نابه سامانی های زیست محیطی و … خلاصه نمی شود؛ بلکه انواع ناهنجاری های رفتاری، مشکلات اجتماعی و فشارهای روحی و روانی ناشی از سیمای ناخوشایند بصری نیز خود دلایل کافی برای افزایش مسائل زندگی مدرن شهری و تنگ تر شدن عرصه بر جامعه ی امروزی است. به یقین آرامشی که از نمای مناسب شهری در پی استفاده ی صحیح از مبلمان شهری حاصل می شود، بی تأثیر در زندگی شهروند امروزی نخواهد بود؛ به گونه ای که گاهی این احساس، خستگی را از انسانِ خسته از کار و تلاش و هیاهوی روزانه گرفته و با آرامشی پایدار، او را تا در منزل بدرقه می کند. لذا تأثیری که سیمای آرامش بخش شهری به او عطا کرده است،پشتوانه ای معنوی بر ای ارتباط خانوادگی و به ارمغان بردن این حس به درون خانه می شود. با نگرشی اقتصادی و سودمندانه به این مقوله، نتیجه ای به دست می آید که گاهی بسیاری از طراحان مبلمان شهری، به ویژه در کشورهای عقب مانده یا در حال توسعه، درصدد به وجود آوردن سیمایی از شهر هستند که آن ها را به سود بیش تر برساند، و کم تر به جزئیات و نیازهای روانی، اجتماعی جامعه توجه دارند. اگرچه گاهی ناچار به رعایت استانداردهای شهری می شوند، معمولاً این مقررات را قوانینی دست و پاگیر و ناسودآور می دانند. لذا پرداختن به مسائلی همچون مبلمان شهری و تأثیر عملکرد آن در سیما و هویت شهر را کاری عبث و یا حداقل دست و پاگیر و ناسودآور می دانند و به همین دلیل حاضر نمیشوند بر سر مسائلی همچون موارد یاد شده ریسک اقتصادی را بپذیرند. در عصر حاضر، سیما و نمایی از شهر مورد توجه است که با طرح های بدیع و مدرن، رنگ های گرم و تند و تابلوهای رنگارنگ نئون به همراه نورپردازی های شبانه، جذابیت خود را حفظ کرده و خودنمایی کند، بی توجه به این که این مبلمان شهری طراحی شده چه تأثیری در ذهن مخاطب شهری و شهروند ساکن شهر خواهد گذارد. در این مقاله سعی شده است با بیان نمونه هایی از مبلمان شهری موجود در داخل و خارج کشور، نوع استفاده از آن ها و تأثیر به جای گذاشته بر محیط زیست نشان داده شود.
فهرست:
مقدمه
مبلمان شهری
ویژگی مبلمان شهری
انواع مبلمان شهری
نقش مبلمان شهری در هویت و سیمای شهری
نتیجه گیری
منابع و ماخذ
تاریخ : 10 مهر 1393
عنوان مقاله: کاربرد عکس های هوایی در برنامه ریزی شهری
قالب بندی: Word
قیمت : رایگان
شرح مختصر : عکسبرداری هوایی ، تفکیکی نسبتاً جدید است که تاریخ آن کم و بیش مقارن با پیدایش هنر و علم عکاسی و همچنین صنعت هوانوردی است. اولین گزارش کتبی اختراع فن عکاسی به آکادمی علوم و هنرهای فرانسه به سال ۱۸۳۹ باز میگردد. برای اولین بار فردی فرانسوی به نام لوئیس داگور (Luis Daguevre) روش استفاده از فن عکاس را اختراع کرد. اولین عکس هوایی که در دنیا گرفته شد از طریق بالون و بوسیله شخصی به نام نادار Nadar در سال ۱۸۵۸ میلادی صورت گرفت. با اختراع هواپیما و جنگندههای نظامی و پیشرفتهای هوایی در طول جنگهای اول و دوم جهانی و نیاز به تهیه نقشههای دقیق به منظور هدفهای نظامی ، عکسبرداری هوایی رو به توسعه گذاشت. گفتنی است که استفاده عظیم از عکسهای هوایی در امور نظامی در طول جنگ اول بوده در حالیکه برای مصارف غیر نظامی در جنگ جهانی دوم بطور وسیع آغاز شد.
فهرست:
انواع عکسهای هوایی
ویژگیهای عکسهای هوایی
کاربرد عکس های هوایی و ماهوارهای در جغرافیا
مزایای عکسهای هوایی نسبت به نقشه
معایب عکسهای هوایی نسبت به نقشه
کاربرد عکس های هوایی در شهرسازی
کاربرد عکس های هوایی در مطالعات صنعتی شهرها
صنایع استخراجی
صنایع تبدیلی
صنایع تولیدی
کاربری های برنامه ریزی منطقه ای و شهری
تاریخ : 4 شهریور 1393
عنوان پایان نامه : توسعه ی فیزیکی شهر پردنجان
قالب بندی : PDF
قیمت :رایگان
شرح مختصر : توسعه فیزیکی راهکار غیرقابل انکار در هر شهر است. توسعه ی فیزیکی در شهرهای نواحی کوهستانی به دلیل توپوگرافی و ژئومورفولوژی خاص آنها همیشه با مشکلاتی رو به رو بوده است. چنانچه در قرن اخیر با افزایش جمعیت شهرها و نیاز به مسکن که ضرورت هر خانواده ای می باشد این مشکل به دلیل کمبود زمین در سالیان اخیر بیشتر هم شده است. شهر پردنجان هم به دلیل کم بودن زمین صاف و هموار در شمال آن و آزاد نبودن بعضی از اراضی در جنوب آن در چند سال اخیر توسعه ی فیزیکی آن با مشکلاتی رو به رو بوده است در این تحقیق ما از روش های کتابخانه ای، میدانی، (مشاهده و مصاحبه)، پیمایشی، کاربردی و توصیفی انجام داده ایم که نتایج حاصل از آن حاکی از این است که می توان با تغییر کاربری در منطقه ی ملک کلوس (حری) در جنوب (جنوب غرب) پردنجان که سال هاست کاربری کشاورزی خود را از دست داده به توسعه ی شهر سرعت دهیم همچنین با یک مکان یابی مناسب برای منطقه ی گردشگری به منظور توسعه تنگ پردنجان و چشمه سنگر خسرو را پیشنهاد دادیم و در آخر منطقه ی جونک را به عنوان جایی برای قطب صنعتی مکان یابی کردیم.
فهرست :
فصل اول
مقدمه
بیان مسئله
پیشینه تحقیق
اهمیت و ارزش تحقیق
اهداف تحقیق
اهداف کلی
اهداف جزئی
اهداف کاربردی
روش تحقیق
سوالات تحقیق
فرضیات
محدودیت های تحقیق
کاربرد نتایج تحقیق
نتیجه گیری
فصل دوم
مقدمه
مبانی نظری تحقیق
تعاریف و اصطلاحات
نتیجه گیری
فصل سوم
مقدمه
موقعیت استان چهارمحال و بختیاری
موقعیت ریاضی شهر پردنجان
موقعیت جغرافیایی و وضعیت شهر پردنجان
آب و هوای شهر پردنجان
کشاورزی و آب و خاک شهر
چشمه ها
سابقه مخاطرات طبیعی (سیل و زلزله)
ویژگی ملی انسانی – جمعیت
نسبت جنسی
مهاجرت
ازدواج
ویژگی های اقتصادی
ترکیب اجتماعی سوادیابی سوادی
نتیجه گیری
فصل چهارم
مقدمه
توسعه ی فیزیکی
بررسی وضعیت موجود شهر
مسائل ژئومورفولوژیکی و محیطی باعث عدم توسعه شهر می شود
کمبود زمین و ناهماهنگی سازمان ها
سرمایه گذاری در شهر
اماکن تفریحی و ورزشی
نتیجه گیری
فصل پنجم
خلاصه یافته و نتیجه گیری
ارائه راهکارها و پیشنهادها
منابع
فهرست جداول
فصل سوم
جدول مقادیر بارندگی روزانه به تفکیک ماه
جدول تعداد زارعین بهره بردار از سطح و سیستم بهره برداری از زمین
جدول سطح زیر کشت محصولات زراعی باغی پردنجان
جدول رشد جمعیت پردنجان طی سال های اخیر
جدول مقایسه بعد خانوار روستایی پردنجان با ارقام متناظر در کشور و استان
جدول نسبت جنسی جمعیت
جدول مقایسه ی گروه های سنی پردنجان با ارقام متناظر در استان و کشور
جدول نسبت جنس شهر پردنجان بین سال های مذکور در جدول
جدول مقایسه نرخ رشد روستای پردنجان با نقاط نظیر در استان و کشور
جدول مهاجرین پردنجان طی سال
جدول جمعیت فعال و شاغل پردنجان در سال
جدول سال تحصیلی مأخذ: شبکه بهداشت پردنجان
جدول مقایسه نرخ باسوادی پردنجان با نرخ باسوادی روستایی شهرستان، استان، کشور
فصل چهارم
جدول شماره کاربری اراضی موجود شهر پردنجان
فهرست تصاویر
فصل سوم
تصویر: لسیت جهیزیه در سال
فصل چهارم
تصویر : ملک کلوس (حری)پردنجان
تصویر : منطقه جونک
تصویر : پارک شهر پردنجان
تصویر : منطقه گردشگری تنگ پردنجان
تصویر : پردان کوه
تصویر : سنگر خسرو
فهرست نقشه ها
فصل سوم
نقشه : شهرستان های استان چهارمحال و بختیاری
نقشه : موقعیت استان در نقشه کشوری
نقشه شماره : کیفیت ابنیه
نقشه شماره : استفاده از اراضی
نقشه شماره : امکانات و محدودیت های توسعه
نقشه شماره : نحوه استفاده از اراضی پیشنهادی
نقشه شماره : مراحل توسعه شهر
نقشه شماره شیب معابر
نقشه شماره کیفیت مصالح در ابنیه
نقشه شماره کاربری های مختلف در شهر
تاریخ : 25 خرداد 1393
عنوان مقاله : مدیریت پسماندهای روستای کرمجوان
قالب بندی : PDF
قیمت :رایگان
شرح مختصر : ارتقاي سلامتي افراد جامعه يکي از مهمترين مسائل اساسي هر کشور، ارتقاي سلامتي افراد آن جامعه است که بايد از ابعاد مختلف از جمله رواني مورد توجه قرار گيرد. وظيفه اصلي بهداشت رواني تأمين سلامت فکر و روان افراد جامعه است.طبق تعريف سازمان جهاني بهداشت بهداشت رواني در مفهوم کلي بهداشت جاي مي گيرد و بهداشت يعني توانايي کامل براي ايفاي نقشهاي اجتماعي، رواني و جسمي، بهداشت تنها نبود بيماري نيست. بنابراين بهداشت رواني علمي است براي بهزيستي، رفاه جتماعي و سازش منطقي يا پيشامدهاي زندگي که تمام زواياي زندگي از محيط خانه تا مدرسه، دانشگاه، محيط کار و نظاير آن را مي گيرد.عوامل متعددی مانند الگوهای نادرست مصرف، تنوع تولید محصولات و بسته بندی آنها ، زندگی روستاییان را نیز همانند شهرنشینان تحت تأثیر قرار داده است. این مهم باعث ایجاد معضلات بهداشتی و زیست محیطی در مناطق روستایی شده است. بدین سبب امروزه ضرورت طرح ریزی یک سامانه مدیریت راهبردی مواد زاید جامد در مناطق روستایی اجتناب ناپذیر می نماید.
فهرست :
چکیده
مقدمه
پیشینه تحقیق
مواد و روشها
منطقه مورد مطالعه
بازیافت زباله ها
بازیافت زباله های پسماند در روستا
نماد و کدهای بازیافت
دفع زباله در روستای کرمجوان
ارزیابی زباله های جامد شهری و روستایی
جدول زمان بندی انجام پژوهش
بحث و نتیجه گیری
منابع
تاریخ : 18 فروردین 1392
عنوان مقاله : فرآيند توسعه بافت کلانشهر كرج
قالب بندی: PDF
قیمت : رایگان
شرح مختصر : كرج بزرگ كه از پيوستن محدودههاي سه شهردراي كرج، مهرشر و رجايي شهر و افزودن مناطق فرديس و ميان جاده به آن شكل گرفته، پس از تهران سريعترين آهنگ رشد را در استان داشته و حتي باعث به وجود آمدن كانونهاي جمعيتي متعددي در حوزه استحفاظي خود، مانند كمال شهر، ماهدشت، محمدشهر و مشكين دشت شده است. تا جايي كه امروزه ميتوان آن را كلانشهري بزرگ با جمعيتي بيش از يك ميليون نفر و وسعتي فراتر از 150 كيلومتر مربع تصوير كرد. عوامل مساعدي را كه زمينه ساز رشد شتابان شهركرج بودهاند ميتوان به صورت زير برشمرد:
– فاصلهاي نزديك (كمتر از 40 كيلومتر) از مركز سياسي و اقتصادي كشور تهران؛
– كيفيت نسبتاً مناسب و تعداد راههاي ارتباطي (آزاد راه و دو راه اصلي جاده مخصوص و جاده قديم كرج، متروي تهران ـ كرج و راه آهن)؛
– موقعيت مكاني بر سر راههاي ارتباطي مهم كشور با شمال و غرب؛
– شكل گيري مهمترين قطب صنعتي (و در نتيجه اشتغال) در امتداد محور تهران ـ كرج ـ قزوين؛
– وضعيت اقليمي و توپوگرافي مطلوب؛
– قيمتهاي بالنسبه پايينتر املاك و اجاره نسبت به شهر تهران.
پيشينه شكل گيري كرج كه نظري اندازمي ميتوانيم رد آن را در تاريخ تا پيش از اسلام ميگيريم. زماني كه روستاي كرج بر سر راه كاروان ري به گيلان و طبرستان اهميت داشت. كرج دليل انتخاب قزوين به عنوان پايتخت شاه طهماسب، همچنين موقعيت ارتباطي آن با صفحات شمال غربي و مرزهاي امپراتوري عثماني و استقرار بر سر راه درشكه روي ايران به اروپا باز هم اهميت بيشتري پيدا كرد، ضمن آنكه نقش ييلاقي آن در اين خطه همواره جاذبه داشته است. سدة اخير، تحت تأثير تحولات كالبدي تهران، فرايند شهر شدن دركرج آغاز شد و محدوده ديد آن از اتصال اين روستا با منظومهاي از روستاهاي مجاور مانند حصارك، كلاك، حصار، حيدرآباد، حاجي آباد، سرحدآباد، حسين آباد افشار، صوفي آباد و … شكل گرفت كه امروزه ؟؟؟هاي دروني آن به شمار ميروند. احداث راه آسفالته تهران ـ كرج ـ چالوس و ترميم و ساخت راههايي به همدان، انزلي، تبريز و كرمانشان نيز اين شهر نوپا را به چهار راه ارتباطي مهمي تبديل كرد كه به تدريج سر ريز جمعيت تهران و بخشي از مهاجران وارد شده به استان در آن اسكان پيدا كردند. استقرار صنايع مدرن، در اين محور، توسعه شهري را تشديد كرد و آنگاه با شهرك سازيهاي متعدد محدوده آن چنان وسعت گفت كه مرزهاي شرقي كرج بزرگ به محدوده استحفاظي تهران نزديك وسعت و جمعيت ميليوني كرج آن را به يك كلان شهر تبديل كرده كه خود موجب تبديل هستههاي روستايي اطراف آن به شهرهاي چند ده هزار نفري (ماهدشت، محمدشهر، مشكين دشت و كمال شهر) شده است كه ساكنان آنها روزانه براي تأمين خدمات به كرج رفت و آمد ميكنند. به اين ترتيب، مسيري كه تهران در يكصد سال گذشته پيمود در مورد كرج نيز در حال هموار شدن است با اين تفاوت كه شتاب حركت آن افزونتر نيز شده است. براي پرهيز از آثار سوء رشد شتابان بايد به كيفيت و جايگاه قانوني طرحهاي توسعه اهميت و اولويت بيشتري داد.
فهرست :
مقدمه
پيشينه طرحهاي توسعه در كرج
جايگاه شهر كرج در طرح مجموعه شهري تهران
سياستها و راهبردهاي نظام جابهجايي
كرج در طرح ساماندهي تهران (طرح جامع جديد)
طرح جامع كرج بزرگ
موقعيت سياسي و ارتباطي و نقش اداري و سياسي
اوضاع جغرافيايي
حاصلخيزي خاك
سابقه جمعيتي
وضعيت اجتماعي
وضعيت اقتصادي شهر
مقدار و تركيب نيروي انساني
ميزان اشتغال در بخشهاي سه گانه و محل اشتغال شاغلين
ويژگيهاي كالبد شهر
سابقه سكونت در شهر
مساحت و تراكم جمعيت
وضع عمومي بافت مسكوني
وضع عمومي شبكه معابر
كاربردهاي شهري موجود
وضع تأسيسات شهري
طرح تفصیلی مصوب
مصوبات کمیسیون ماده پنج کرج
ساختار کلی شبکه گذربندی فردیس
ساختار کلی شبکه گذربندی مهرشهر
مهمترین دشواریهای و نارساییهای شبکه گذربندی موجود
شبکه ارتباطی شهر از دید طرح مصوب
ویژگیهاي کالبدی شبکه گذربندی
ویژگیهاي برش عرضی گذرها
شناسایی گذرهای از دیدگاه ویژگیهای کالبدی خاص
ویژگیهاي تراکم جمعیتی در شهر
تراکم جمعیتی ناخالص و خالص مسکونی در محله ها
منبع: www.prozhe.com