مستر کد
mrcode.wikibix.ir

تعریف پروژه برنامه نویسی

نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 16 اسفند 1400 ساعت 20:04

جهت انجام پروژه های دانشجویی و یا تمرین‌های برنامه نویسی رشته کامپیوتر میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید

@AlirezaSepand



دسته بندی مطالب

خدمات انجام پروژه‌های برنامه نویسی

آشنایی با ماهیت انواع زبان های برنامه نویسی

شغل برنامه نویسی

برنامه نویسی یکی از مهارتهاییست که نه تنها دانشجویان و علاقمندان به حوزه کامپیوتر و آی تی ، بلکه سایر دانشجویان و علاقه مندان به دانش و تکنولوژی های نو به آن نیاز دارند. انجام یک پروزه برنامه نویسی می تواند شامل چند خط کد ساده تا ی برنامه چندید لایه و بسیار پیشرفته باشد. برای شروع بهتر است به تعریف و بیان ماهیت برنامه نویسی و معرفی مختصری با مفاهیم این زمینه بپردازیم.

برنامه نویسی کامپیوتر فرایند طراحی ، تولید و ساخت یک برنامه قابل اجرا شدن برای محاسبه و رسیدن به نتایجی خاص است. یک پروژه برنامه نویسی کامپیوتری شامل مجموعه ای از دستورالعمل ها ، الگوریتم ها و روابط بین اجزای مختلف است. در یک پروژه برنامه نویسی عوامل و المان های مختلف طبق استانداردی واحد کنار هم قرار می گیرند تا یک کارکرد و ساختار قابل اجرا را شکل دهند. استاندارد واحد در حقیقت زبان های برنامه نویسی هستند که کد های برنامه در قالب آنها ساختار، معنی و عملکرد خاص خود را پیدا می کنند.

در این مطلب نگاهی می اندازیم به اهمیت و ضرورت طراحی سایت فروشگاه اینترنتی در بازار راه اندازی سایت فروش اینترنتی شما و همچنین در فضای دیجیتال مارکتینگ و هم چنین نگاهی مختصر به مهم ترین مزیت هایی که می تواند با خود به همراه داشته باشد.

فصل اول:

خدمات انجام پروژه‌های برنامه نویسی

انجام پروژه‌های برنامه نویسی در زبان های مختلف

برنامه نویسی موبایل برای اندروید و iOS

انجام پروژه برنامه نویسی وب و دسکتاپ

سفارش پروژه کامپیوتر، نرم افزار، آی تی و سایر رشته های دانشگاهی

ساخت و طراحی اپلیکیشن اندروید مهارتی بسیار پرطرفدار است . اندروید به عنوان یکی از دو سیستم عامل اصلی موبایل های هوشمند حدود 80 درصد از بازار ایران را پوشش می دهد. پس تقاضای روزافزون برای طراحی اپلیکیشن و بازی برای اندروید امری بسیار طبیعیست. سیستم عامل اندروید که توسط شرکت گوگل طراحی و پشتیبانی میشود آزادی عمل زیادی به برنامه نویسان برای طراحی و ساخت انواع گیم و بازی، اپلیکیشن های اداری ، کاربردی و غیره را می دهد.

زبان برنامه نویسی اصلی برای سیستم عامل اندروید زبان جاوا می باشد. از زبان های Kotlin, C++,Python, C, HTML, CSS, JavaScript هم برای ساخت و توسعه پروژه اپلیکیشن ها اندرویدی استفاده می شود.

با توجه به محبوبیت گوشی های اپل برنامه نویسی و ساخت اپلیکیشن برای سیستم عامل iOS بازار بسیار پر رونقی دارد. SWIFT و Objective-C دو زبان اصلی کد نویسی برای سیستم عامل iOS و گوشی های Apple هستند.

سفارش انجام پروژه‌های بک اند و فرانت اند برای طراحی و توسعه انواع سیستم های تحت وب و قابل اجرا در اینترنت حجم زیادی از پروژه‌های برنامه نویسی را شامل می شود. یک پروژه برنامه نویسی تحت وب شامل طراحی دیتابیس ، Back-end ، Front-end ، شبکه و سرور می باشد. بسیاری از پروژه‌های برنامه نویسی دانشجویی و ساخت نرم افزارها و برنامه های کامپیوتری ، پروژه‌های یادگیری ماشینی یا ماشین لرنینگ ، برنامه های داده کاوی ، هوش مصنوعی و پروژه‌های برنامه نویسی دانشگاهی در رشته های مختلف برای نرم افزارهای تحت وب و تحت سیستم عامل ویندوز و لینوکس در این دسته بندی قرار میگیرند.

برای کمک و همکاری در انجام پروژه‌های دانشجویی و پروژه‌های برنامه نویسی کامپیوتر، نرم افزار ، هوش مصنوعی ، سخت افزار و سایر دسته بندی های مرتبط می توانید با ثبت پروژه اقدام به سفارش برنامه نویسی و استخدام برنامه نویسی فریلنسرو دورکار نمایید. هزینه پروژه‌های برنامه نویسی بسته به حجم پروژه ، زبان و سایر الزامات فنی تعیین می شود.

فصل دوم:

آشنایی با ماهیت انواع زبان های برنامه نویسی

بررسی انواع زبان های برنامه نویسی بر اساس کارکرد و ساختار

قابلیت ها و محدودیت های هر زبان چیست؟

زبان برنامه نویسی مجموعه ای از مفاهیم است که برای اتصال دستورالعمل ها به یک ماشین یا کامپیوترطراحی شده است. زبانهای برنامه نویسی عمدتاً برای کنترل عملکرد یک دستگاه یا بیان الگوریتم ها استفاده می شوند. در حال حاضر زبان برنامه نویسی بسیار زیادی وجود دارند. برنامه ها را می توان به دو شکل مانند نحو و معناشناسی تقسیم کرد. بعضی از زبانها با یک استاندارد ISO مانند زبان C تعریف می شوند.زبان های برنامه نویسی را بسته به ساختار و کارکرد آنها به دسته های مختلفی تقسیم می کنند.

1

زبان برنامه نویسی رویه ای (Procedural Programming Language)

زبان برنامه نویسی رویه ای برای اجرای دنباله ای از عبارات که منجر به نتیجه می شود ، استفاده می شود. به طور معمول ، این نوع زبان برنامه نویسی از چندین متغیر ، حلقه ها یا لوپ های سنگین و سایر عناصر استفاده می کند ، که آنها را از زبان های برنامه نویسی عملکردی جدا می کند. توابع زبان رویه ای می تواند متغیرها را کنترل کند ، غیر از بازده ارزش عملکرد. به عنوان مثال ، چاپ اطلاعات.

2

زبان برنامه نویسی کاربردی (Functional Programming Language)

یک زبان برنامه نویسی کاربردی به طور معمول از داده های ذخیره شده استفاده می کند ، و اغلب از به وجود آمدن حلقه ها به نفع توابع بازگشتی جلوگیری می کند. تمرکز اصلی برنامه های عملکردی روی مقادیر بازگشت توابع است و عوارض جانبی و پیشنهادات مختلفی که از حالت ذخیره سازی جلوگیری می کنند چندان در نظر گرفته نمی شوند. به عنوان مثال ، با یک زبان مفید کاملاً خالص ، اگر یک تابع نامگذاری شده باشد ، انتظار می رود که این تابع هیچ عملکرد کاربردی را تغییر ندهد یا انجام ندهد. اما ممکن است تماسهای الگوریتمی ایجاد کند و پارامترهای این تماسها را تغییر دهد. زبانهای کاربردی معمولاً ساده تر هستند و ترسیم آنها در مسائل انتزاعی آسان تر است. مدل برنامه نویسی آنها شناخت دقیق آن را دشوار می کند ، اما کد به زبان دستگاه رمزگشایی می شود

3

زبان برنامه نویسی شی گرا (Object-oriented Programming Language)

این زبان های برنامه نویسی جهان را به عنوان گروهی از اشیاء دارای داده های داخلی و دسترسی به قسمت های خارجی آن داده ها مشاهده می کنند. هدف برنامه نویسی شی گرا در تفکر در مورد تقصیر با جدا کردن آن به مجموعه اشیاء ارائه دهنده خدمات است که می تواند برای حل یک مشکل خاص استفاده شود. یکی از اصلی ترین قواعد زبان برنامه نویسی شی گرا ، محصور کردن است که هر چیزی که یک شیء به آن نیاز داشته باشد باید درون شی باشد. این زبان همچنین بر قابلیت استفاده مجدد از طریق وراثت و ظرفیت گسترش پیاده سازی های فعلی بدون نیاز به تغییر مقدار زیادی کد با استفاده از چند شکل تأکید دارد.

4

زبان برنامه نویسی اسکریپتی (Scripting Programming Language)

این زبان های برنامه نویسی اغلب رویه ای هستند و ممکن است عناصر زبان های شی گرا را داشته باشند. اما آنها به طور معمول در دسته بندی خود قرار میگیرند ودر دسته زبان های برنامه نویسی تمام عیار با پشتیبانی از توسعه سیستم های بزرگ قرار نمی گیرند. به عنوان مثال ، آنها ممکن است چک نوع تایپ کامپایل نداشته باشند. معمولاً برای شروع این زبانها به سینتکس های کوچکی نیاز دارند.

5

زبان کد نویسی منطقی یا لاجیکال (Logic Programming Language)

این نوع از زبانها به برنامه نویسان اجازه می دهد تا اظهاراتی را بیان کنند و سپس به دستگاه اجازه دهند تا درباره عواقب آن اظهارات استدلال کند. به یک معنا ، این زبان به رایانه نمی گوید که چطور کاری انجام دهد ، بلکه از محدودیت های انجام کاری که باید انجام شود را در نظر می گیرد.

فصل سوم:

شغل برنامه نویسی

چند دلیل برای انتخاب برنامه نویسی

برای شروع برنامه نویسی از کجت و از چه زبانی شروع کنیم؟ مسیر یادگیری و مقایسه زبان ها

آشنای با وضعیت بازار کار و آینده حرفه ای و شغلی این رشته

1

برنامه نویسی مهارتی است که در صنعت فناوری و تکنولوژی تقاضای زیادی دارد.

2

کارکردن به عنوان یک متخصص برنامه نویس فریلنسر می تواند به شما اجازه دهد در هر کجا که می خواهید کار کنید. تمام آنچه شما نیاز دارید یک کامپیوتر و اینترنت است!

3

اگر می خواهید وارد زمینه های شغلی رده بالا شوید، برنامه نویسی به عنوان یک تخصص بسیار مورد نیاز می تواند شما را به هدفتان برساند.

4

بسیاری از جالب ترین فرصت های شغلی در صنایع نوظهور امروزه در فضای رمز ارزه و هوش مصنوعی قرار دارند. کدگذاری و برنامه نویسی برای هر دو این موارد حیاتیست.

5

برای برنامه نویس شدن شما الزامی به داشتن مدرک دانشگاهی ندارید. شما می توایند با تخصص در یک یا چند زبان کاری مناسب با درآمد بالا پیدا کنید

اگر قصد شروع یادگیری برنامه نویسی را داشته باشید حتما این سوال برای شما پیش آمده که مسیر یادگیری را از کجا و با کدام زبام شروع کنید. برخی HTML و CSS را پیشنهاد میکنند. البته کم نیستند کسانی که Python را به عنوان یک زبان قدرتمند و در عین حال ساده برای یادگیری معرفی می کنند. انتخاب زبان برای شروع بستگی به اهداف بلند مدت و دورنمای حرفه ای شما دارد. نمودارهای زیر ممکن است به شما در این مسیر کمک کند.

در ادامه آماری برای راهنمایی شما قرار داده ایم

رده بندی زبانهای برنامه نویسی با توجه به قابلیت ها و امکانات هر زبان

۱۵ زبان برنامه نویسی محبوب بر اساس نظرسنجی از متخصصین کامپیوتر

زبان های برنامه نویسی بر اساس درجه سختی یادگیری

اگر برنامه نویسی را به عنوان یک شغل و حرفه برگزیده اید بی تردید وارد دنیای جذاب و شگفت انگیزی شده اید. برنامه نویسان حرفه ای فرصت های کاری فراوانی با درامد قابل توجه در دنیای دیجیتالی و اینترنتی امروز دارند. شما می توانید اقدام به دریافت پروژه برنامه نویسی از طریق سایت های فریلنسینگ کنید. به عنوان یک برنامه نویس فریلنسر شما الزامی به حضور در مکان مشخص برای دریافت حقوق ندارید. مزایای دورکاری روز به روز بیشتر برای افراد و شرکت ها مشخص می شود. در حال حاضر هر روزه به تعداد شرکت هایی که تمایل به برونسپاری پروژه‌های برنامه نویسی و استخدام برنامه نویس به صورت پروژه ای دارند اضافه می شود. در حقیقت شما می توانید با دسترسی به یک کامپیوتر و اینترنت اقدام به دریافت پروژه برنامه نویسی و تحویل آن از هر جایی کنید. همچنین شما می توانید به دنبال فرصت های کار پاره وقت برنامه نویسی نیز باشید تا درآمد خود را افزایش دهید.

استخدام برنامه نویس اولویت اصلی بسیاری از استارتاپ ها و شرکت های اینترنتی نوظهور یا قدیمی تر است. چه شما یک برنامه نویس فرانت باشید چه یک برنامه نویس بک اند (back-end developer) فرصت های شغلی زیادی در بازار کار برای شما وجود خواهد داشت. کارآموزی برنامه نویسی نخستین قدم در مسیر شغلی تبدیل شدن به یک حرفه ایست. مطمینا درآمد برنامه نویسان با افزایش تخصص و تجربه و تسلط به زبان ها و تکنولوژی های جدید افزایش می یابد. از این رو بدون شک یک برنامه نویس فول استک ( full stack developer) درامد و موقعیت های شغلی بسیار بیشتری خواهد داشت.

برنامه نویسی کامپیوتر چیست و چطور کار میکند؟

برنامه نویسی کامپیوتری همچنین به عنوان برنامه نویسی یا کد نویسی نیز شناخته می شود. برنامه نویسی فرایندی است که شامل فرایندهایی مانند کدگذاری ، حفظ ، به روز رسانی ، اشکال زدایی ، نوشتن ، طراحی (الگوریتم) و غیره است. برنامه نویسی شامل مجموعه ای از دستورالعمل ها برای رایانه برای انجام کارهای مختلف است. در حقیقت ، این دستورالعمل ها دستورات اجرایی هستند که هر یک هدف متفاوتی را دنبال می کنند.

اشکال زدایی یا دیباگینگ (debugging) چیست؟

اشکال زدایی فرایند یافتن و رفع خطاها و باگ ها در یک برنامه است. در این فرایند ، برنامه به طور کامل برای خطاها بررسی می شود. سپس خطاها اشاره و اشکال زدایی می شوند.

انواع مختلفی خطاهایی که می تواند در طول اجرای برنامه رخ دهد چیست؟

سه نوع خطا وجود دارد که می تواند در طول اجرای یک برنامه رخ دهد.

1

خطاهای سینتکسی (Syntax errors)

2

خطاهای زمان اجرا (Runtime errors)

3

خطاهای منطقی (Logical errors)

کارکرد کامپایلر چیست؟

کامپایلر یک برنامه منحصر به فرد است که می تواند عبارتهایی را که به یک زبان برنامه نویسی خاص نوشته شده اند پردازش کند و می تواند آنها را به زبان ماشین یا "کد" تبدیل کند.

لوپ یا حلقه (loop) چیست؟

حلقه ساختاری است که می تواند مجموعه ای از عبارات را تا حداکثر تعداد معین یا تا زمانی که یک معیار خاص برآورده شود تکرار کند. انواع مختلف حلقه از این قرار است:

3

Nested Loop یا حلقه تو در تو

ورژن یا نسخه بتای یک برنامه به چه معنیست؟

نسخه بتا یک نرم افزار نسخه ای است که هنوز آماده انتشار نهایی نیست و پس از بازخورد کاربران قابل تغییر است. نسخه بتا معمولا پس از نسخه آلفا عرضه می شود.

نظرات قبلی (۳) دیدگاه

محمدرضا

من خودم یسری از زبون های برنامه نویسی رو بلدم چجوری میشه باهاتون کار کرد ؟

8/17/2020, 2:47:26 PM

کارلنسر

شما می تونید از نوار بالای سایت روی گزینه ی پروژه ها کلیک کنید و توی پروژه ها پروژه ای که توانایی انجامش رو دارید پیدا کنید و روش پیشنهاد قیمت و زمان بدید و پروفایلتون رو با سابقه کار و نمونه کار پر کنید تا کارفرما با شما صحبت کنه و در صورت توافق کار شروع بشه.

8/17/2020, 2:48:48 PM

اولیایی

برای آموزش یه زبان برنامه نویسی سایت خاصی رو پیشنهاد میکنید؟

8/5/2020, 8:55:36 AM

کارلنسر

بی نهایت منابع رایگان ویدیویی و متنی روی اینترنت وجود داره. با یه جستجوی ساده توی گوگل به راحتی پیدا میکنید.

8/5/2020, 4:05:20 PM

فرهاد صفری

عجب محتوای خوبی ایجاد کردید کلی چیز ازش یاد گرفتم

8/2/2020, 5:33:54 PM

کارلنسر

خوشحالیم که مورد نظرتون قرار گرفته است

8/2/2020, 5:37:50 PM


منبع: www.karlancer.com