دستور return در متلب
نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 09 اسفند 1400 ساعت 20:46
جهت انجام پروژه های دانشجویی و یا تمرینهای برنامه نویسی رشته کامپیوتر میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید
@AlirezaSepand
یک راه دیگر برای پایان دادن به یک حلقه، استفاده از دستور return به جای دستور break است. ایده ی پایه در هر دو دستور یکی است. برای مشاهده ی تفاوت این دو دستور، مقاله ی "تفاوت دستور break و return در متلب" را مشاهده نمایید. لیست 10.5 به شما نشان می دهد که چگونه می توان از دستور return به همراه حلقه ی while استفاده نمود. اما شما می توانید به طریق مشابه از حلقه ی for نیز استفاده نمایید. می توانید این تابع را در فایل UsingReturn.m که برای دانلود قرار داده شده است دریافت کنید.
function [ Result ] = UsingBreak( Times ) if nargin < 1 Times = 3; end Result = 'Success!'; SayIt = 1; while SayIt <= Times disp('Howdy!') SayIt = SayIt + 1; if SayIt > 5 disp('Sorry, too many Howdies') Result = 'Oops!'; return; end end end
توجه کنید که این مثال، متغیر Result را به فراخواننده ی این تابع برمی گرداند. در ابتدا مقدار متغیر Result برابر با '!Seccess' قرار گرفته است. اما هنگامی که کاربر عددی بزرگتر از 5 را به تابع وارد می کند، مقدار Result برابر با '!Oops' می شود. برای تست کردن این مثال، عبارت (()disp(UsingReturn را در متلب تایپ کنید و سپس کلید Enter را فشار دهید. خروجی زیر را مشاهده خواهید نمود:
در این مورد، اپلیکیشن ما با پیغام success مواجه می شود، زیرا کاربر ما خیلی حریص نیست و عدد بزرگی را وارد نکرده است. اکنون عبارت ((disp(UsingReturn(10 را در متلب تایپ کنید و سپس کلید Enter را فشار دهید. اکنون چون عدد بزرگتری وارد شده است، خروجی به صورت زیر خواهد بود:
نوشته شده توسط احسان عباسیبازدید: 12462
منبع: beyamooz.com