دانلود کتاب آموزش گامبهگام برنامهنویسی پایتون
نویسنده : رضا قربانی | زمان انتشار : 05 اسفند 1400 ساعت 11:46
جهت انجام پروژه های دانشجویی و یا تمرینهای برنامه نویسی رشته کامپیوتر میتوانید به آی دی تلگرام زیر پیام دهید
@AlirezaSepand
معرفی کتاب آموزش گامبهگام برنامهنویسی پایتون
کتاب آموزش گامبهگام برنامهنویسی پایتون اثر جواد وحیدی و رمضان عباس نژاد ورزی به بررسی و آموزش زبان برنامهنویسی پایتون که یک زبان همه منظوره است، میپردازد. (فایل کتاب در تاریخ 29 آبان 1397 به روز رسانی شده است.)
پایتون یک زبان برنامهنویسی همه منظوره، سطح بالا، شیءگرا و مفسر است که توسط خودو فان روسوم در سال ۱۹۹۱ در کشور هلند طراحی شد. فلسفه ایجاد آن تأکید بر دو هدف اصلی خوانایی بالای برنامههای نوشته شده و کوتاهی و بازدهی نسبی بالای آن است. کلمات کلیدی و اصلی این زبان به صورت حداقلی تهیه شدهاند و در مقابل کتابخانههایی که در اختیار کاربر است بسیار وسیع هستند.
عصر حاضر از نظر بسیاری از روشنفکران انقلاب ارتباطات و اطلاعات نام گرفته است. در واقع کلیه کارهای روزمرهی انسان با سیستمهای ارتباطی نوین و فناوری اطلاعات گره خورده است. لذا اهمیت علم کامپیوتر به عنوان نمود اصلی فناوری اطلاعات و ارتباطات بر کسی پوشیده نیست. در دنیای مدرن امروز تسلط و آشنایی با نحوه کار با سیستمهای کامپیوتری به عنوان یک سطح سواد مطلوب در جامعه شناخته میشود که اگر کسی آن را نداشته باشد باید بهای عدم آشنایی با دنیای کامپیوتر در زندگی روزمره خویش را با مراجعه به کافی نتها، درخواستهای الکترونیکی و موارد دیگر بپردازد.
بدون شک، برنامهنویسی یکی از مهمترین مهارتهایی است که امروزه نه تنها برای فارغالتحصیلان و دانشجویان رشته مهندسی کامپیوتر، بلکه برای سایر رشتهها و زمینهها نیز به شکل ضروری، مورد نیاز است. هر ساله، بر تعداد موقعیتهای شغلی که مرتبط با برنامهنویسی هستند و یا پیش نیاز اصلی آنها برنامهنویسی است، افزوده میشود. از طرفی، بخشی جدا نشدنی از فرآیند تحقیق و پژوهش در اکثر رشتههای دانشگاهی امروزی، کار با کامپیوتر و توانایی پیادهسازی ایدهها الگوریتمها در قالب برنامههای کامپیوتری است.
قطعا در این مسیر، دانشجویان نیازمند یادگیری و کسب مهارتهای برنامهنویسی هستند.
فهرست مطالب
فصل اول: آشنایی با زبان پایتون
فصل دوم: ساختار تصمیم و تکرار
فصل سوم: توابع
فصل چهارم: آرایهها و بسته
فصل پنجم: رشته ها
فصل ششم: لیستها، چندتاییها، دیکشنریها و مجموعهها
فصل هفتم: کلاسها و وراثت
فصل هشتم: فایل ها
پیوست: مسائل تکمیلی
منابع
منبع: www.ketabrah.ir